Eenvoudige ideeën voor schattige spijker ontwerpen

Nagel ontwerp is een van de meest populaire modetrends van vandaag, en Nail Painting is niet zo belangrijk meer. Generaties lang hebben we de nagels van de vingers en tenen bewonderd die in enkele kleuren zijn geschilderd. Gelukkig kun je tegenwoordig een verscheidenheid aan tools krijgen die helpen bij het maken van schattige nagel ontwerpen, met behulp van applicaties en Decals die je helpen je nagels te harmoniseren, niet met de kleur en stijl van je outfit, maar ook met de viering die je zou kunnen verheugen , wat een speciale persoonlijke gelegenheid of vakantie kan zijn. De opties zijn eindeloos, en het beste is het feit dat deze zo vaak kunnen worden gewijzigd als u wilt.

De optie van ontwerpen voor nagels is gevarieerd tegenwoordig, de populaire zijn vakanties en sportteams. Velen zijn enthousiast om hun loyaliteit aan specifieke teams te demonstreren en hun respectieve Mascottes toe te voegen. Het is echt leuk om een pedicure en manicure matching de speciale outfits te worden gebruikt voor speciale gelegenheden, zoals Kerstmis en andere feesten. Het basisidee blijft een ontwerp en kleur bevatten die het meest geschikt is voor de gelegenheid. Hier zijn enkele ideeën die u goedkeuren voor veel van de gelegenheden of zelfs zonder een specifieke gelegenheid, en hebben wat plezier:

Nagels met glitters

Dit is een zeer eenvoudige, maar zeer effectieve techniek voor het maken van zeer leuke nagel ontwerpen. Door een complementaire basislaag te selecteren, u eenvoudig een geschikte glitter topping selecteren, die niet alleen uw basis coating benadrukt, maar ook de kleur van uw jurk. Je bent in vrijheid om een kleur van je keuze te selecteren die je persoonlijkheid en stijl overbrengt.

Nagels met halve maan

In dit geval, de basis van de nagel vormt een halve maan, terwijl de rest over het bevat ontwerpen in harmonieuze kleuren. De keuze van de kleuren is wat het meest belangrijk hier. Voor een maximaal effect moeten deze elkaar aanvullen. U ervoor kiezen om een combinatie van zilver met blauwtinten, of contrast gouden kleur met rood, maar ervoor te zorgen dat de halve maan kaal blijft.

Floral nagels

Je moet een basiskleur van je keuze selecteren voor het ontwerpen van de bloemen op je nagels. U Decals toepassen met florale ontwerpen, of gewoon madeliefjes of een andere soortgelijke bloemen over een base Coat door simpelweg met behulp van strepen en stippen. U er zeker van te grijpen de veel gewenste aandacht.

Deze dagen kun je leuke nagel ontwerpen maken met behulp van airbrushen-technieken, maar houd er rekening mee dat je originele ontwerpen maken voor de tenen en vingers nagels die er eenvoudig origineel uitzien, zodat je je creativiteit en persona laat zien. Zodra je begint te winnen vertrouwen in het veld, geleidelijk u beginnen te experimenteren met Decals, luchtgeweren en een aantal originele ideeën die zou helpen bij het overbrengen van uw gewenste boodschap.